تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 10 تیر 1399
اختصاص دستگاههای پزشکی و بیمارستانی به دانشگاه علوم پزشکی ایلام

با رایزنی‌های رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تعداد ۱۴ دستگاه ونتیلاتور، ۱۰ دستگاه بای پپ، ۲۲ تخت آی سی یو، ۲۲ تشک مواج، ۱۰تخت بستری، ۱۰دستگاه مانیتور علائم حیاتی، ۱ دستگاه مانیتور علائم حیاتی سانترال، ۳ عدد برانکارد ایزوله به دانشگاه اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ طی رایزنی‌های به عمل آمده از سوی دکتر کریمیان ریاست محترم دانشگاه با دکتر جان بابایی معاون محترم درمان وزارت بهداشت، این دستگاهها به استان ایلام اختصاص یافته که ارزش ریالی آنان بالغ بر ۴۰میلیارد ریال است.

این دستگاه‌ها از نیازهای مبرم و شناسایی شده در سطح بیمارستان‌ها هستند که با رایزنی‌های به عمل آمده با مسئولان وزارت در جهت خدمت به مردم و بیماران تحویل دانشگاه علوم پزشکی ایلام شده است.

لازم به ذکر است که این دستگاههای پیشرفته پزشکی به صورت رایگان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام قرار گرفته است.

با توجه به شیوع بیماری کرونا در استان؛ این دستگاههای پزشکی و بیمارستانی از نیازهای مهم و محوری دانشگاه در عرصه خدمات‌دهی به بیماران محسوب می‌گردد.

• اختصاص دستگاههای پزشکی و بیمارستانی به دانشگاه علوم پزشکی ایلام
آخرین بروز رسانی: 99/03/01