اهداء دستگاههای رادیولوژی دیجیتال و اکوسونوگرافی به شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان باحضور مسئولین استانی و شهرستانی و نمایندگان خیرین
با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی نماینده ولی فقیه در دانشگاه، دکتر صادقی فر معاون بهداشتی، فرماندار شهرستان سیروان و نمایندگان خیرین؛ دستگاههای رادیولوژی دیجیتال و اکوسونوگرافی به همت خیرین سیروانی مقیم مرکز و دانشگاه علوم پزشکی ایلام خریداری شده بود، به درمانگاه شهید فیاض بخش لومار اهدا شد.
یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 11:56
 برگزاری سی و هفتمین جلسه ستاد استانی مدیریت مبارزه با کرونا در استانداری ایلام
سی و هفتمین جلسه ستاد استانی مدیریت مبارزه با کرونا با حضور استاندار، معاونین استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولین دستگاهها و ارگانهای استانی، معاون بهداشتی، مدیر روابط عمومی و جمعی از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات استانداری ایلام برگزار شد.
یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 08:27
 بازدید مسئولین دانشگاه و فرماندار شهرستان از اورژانس شهر لومار
در این بازدید که حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی، دکتر صادقی فر معاون بهداشتی، دکتر رحیمی مقدم فرماندار شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین حضور داشتند، از بخش های مختلف اورژانس لومار بازدید بعمل آمد.
یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 08:25
 سرپرست جدید اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه معرفی شد
با حضور معاون غذا و دارو و مسئولان واحدها؛ سرپرست جدید اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه معرفی شد.
یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 08:23
 بازدید مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاون بهداشتی از مرکز جامع سلامت قنات آباد
در این بازدید که دکتر مومنی سرپرست شبڪه بهداشت سیروان نیز حضور داشت؛ حجت الاسلام والمسلمین هاشمی و دکتر صادقي‌فر از مرکز قنات آباد بازدید کردند و در جریان روند خدمت رسانی به مردم قرار گرفتند.
یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 08:19
۶۹ مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس/ ۴ مورد فوتی در بیست و نهم شهریور
شنبه ۲۹ شهریور ۹۹ 🔴 ۶۹ مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس/ ۴ مورد فوتی
یکشنبه، 30 شهریور 1399 - 08:16
  بازدید رییس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات مدیریت سازمان برنامه و بودجه کشور از بیمارستان ٣٧٦ تختخوابی ایلام
رییس امور پایش، ارزیابی و اطلاعات مدیریت سازمان برنامه و بودجه کشور با همراهی معاون امور عمرانی استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی، رییس سازمان برنامه و بودجه استان، فرماندار ایلام و معاون توسعه دانشگاه به منظور در جریان قرار گرفتن مراحل احداث و میزان پیشرفت فیزیکی؛ از بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام با...
شنبه، 29 شهریور 1399 - 09:14
  برگزاری جلسه هیات رئیسه در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام
با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، معاونین غذا و دارو، آموزشی، تحقیقات و فناوری، توسعه، فرهنگی دانشجویی، بهداشتی و مدیران حراست، بازرسی، روابط عمومی، رییس دانشکده پزشکی و مسئول دفتر رییس دانشگاه؛ جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
شنبه، 29 شهریور 1399 - 09:12
۵۷ مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس/ ۲ مورد فوتی در بیست و هفتم شهریور
🗓 پنجشنبه ۲۷ شهریور ۹۹ 🔴 ۵۷ مورد جدید مبتلا به کرونا ویروس/ ۲ مورد فوتی
شنبه، 29 شهریور 1399 - 09:11
 عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از دکتر قیصوری معاون درمان دانشگاه
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از دکتر قیصوری معاون درمان که بدلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان شهید مصطفی خمینی بستری شده، عیادت نمود.
شنبه، 29 شهریور 1399 - 09:10
صفحه 1 از 512ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها